Archiwizacja pracowników

Zmodyfikowano dnia śr, 29 Lip o 1:22 PO POŁUDNIU

Jak zarchiwizować konto pracownika?


1. W panelu PERSONEL wybierz moduł PRACOWNICY.



2.  Wyszukaj pracownika i wybierz ikonę ustawień (3 kropki po prawej stronie) a następnie Archiwizuj.


2a. Potwierdź zarchiwizowanie pracownika klikając TAK, ARCHIWIZUJ.


3. Archiwizacja grupowa:

Zaznacz w okienku po lewej stronie pracownika lub pracowników, których konta chcesz zarchiwizować i kliknij AKCJE, a następnie wybierz ZAKTUALIZUJ GRUPOWO.



3. W zakładce INNE wybierz akcję ARCHIWIZACJA PRACOWNIKÓW.

Wybrany pracownik nie będzie mógł zalogować się do HR Panoramy. Nie będzie również możliwe przetwarzanie jego danych.


4. Kliknij ZAKTUALIZUJ aby zapisać wybraną akcję.



Aby wyświetlić listę zarchiwizowanych użytkowników należy na liście pracowników wejść w filtry zaawansowane i zaznaczyć checkbox 'Tylko zarchiwizowane'.


Czy ten artykuł był pomocny?

To wspaniale!

Dziękujemy za opinię

Przepraszamy, że nie udało nam się pomóc!

Dziękujemy za opinię

Daj nam znać, jak możemy ulepszyć ten artykuł!

Wybierz co najmniej jeden powód

Wysłano opinię

Doceniamy Twój wysiłek i postaramy się naprawić artykuł